Kampagner & kommunikation

Viden og resultater bliver kun levende og anvendelige gennem god kommunikation.

Hos Als Research har vi en anden tilgang til opgaverne end mange andre traditionelle bureauer. Ved at bruge vores viden, netværk og erfaringer aktivt i kommunikations- og kampagnearbejdet, tager vi udgangspunkt i selve indholdet for at komme frem til det rigtige udtryk og layout. Her er vores tætte og kontinuerlige kontakt til forskellige projekter og målgrupper en stor styrke, da de respektive målgrupper altid er de bedste dommere og kritikere i forhold til, hvad der kan siges, til hvem og hvordan.

Vi er specialiserede i interkulturel kommunikation, og vi udvikler kontinuerligt vores kompetencer gennem netværk og projekter. Vi arbejder typisk inden for offentlig kommunikation – både i form af oplysningsarbejde og holdningsbearbejdelse og ofte med brug af flersproglige materialer.

Vi tilbyder en bred vifte af kommunikationsprodukter til vores kunder – alt lige fra kommunikationsstrategier og workshops til trykte og digitale produkter, apps og hjemmesider.

Kampagner & kommunikation

Har du brug for hjælp til at udvikle en ny kampagne?

Så vil vi gerne mødes til en kop kaffe!

I Als Research er vi altid interesserede i at høre om nye projektidéer. Vi har mange års erfaring med idé- og projektudvikling, og vi bidrager gerne med sparring og hjælp i forhold til fondsansøgninger eller udvikling af skræddersyede evalueringsdesigns, som passer til netop de ønsker og vidensinteresser, som kendetegner dit projekt.

Så har du en god idé til et projekt, ønsker du hjælp og sparring til en fondsansøgning, eller er du på udkig efter en kompetent evaluator,  så ring eller skriv til os!

Vi byder meget gerne på en uforpligtende kop kaffe og en god snak om, hvordan vi bedst kan bidrage til at realisere og dokumentere netop dit projekt.

Ring til os på tlf. 33 91 77 78 eller skriv til os på kontakt@alsresearch.dk