Evaluering

En god evaluering skal kunne svare på spørgsmålene: Hvad virker? Hvordan virker det? Hvorfor virker det?

Hos Als Research har vi mange års erfaring med at lave evalueringer af både store og små projekter. Vi har stor erfaring med både procesevaluering, effektevaluering, virkningsevaluering og organisationsevaluering, og vi bruger gerne både kvalitative og kvantitative metoder for at få et både nuanceret og informeret billede af det projekt eller felt, vi undersøger.

Mange evalueringer løses nemlig bedst med en kombination af metoder og tilgange, hvor både målsætninger, processer og effekter belyses. På denne måde kan der også løbende gives viden og læring tilbage til projektholder, så projektet kan justeres og optimeres undervejs.

Hos Als Research respekterer vi det enkelte projekts unikke organisering, formål og kontekst, og vi skræddersyer derfor altid evalueringsdesign og -aktiviteter i tæt samarbejde med vores kunder og samarbejdspartnere. Vores primærfokus i evalueringsarbejdet er desuden, at evalueringen skal være nøjagtig, relevant og anvendelig, og vi arbejder derfor også fokuseret efter, at vores evalueringer skal være brugbare og i øjenhøjde med de mennesker, de vedrører.

Evalueringer

Har du et projekt, som skal evalueres?

Så vil vi gerne mødes til en kop kaffe!

I Als Research er vi altid interesserede i at høre om nye projektidéer. Vi har mange års erfaring med idé- og projektudvikling, og vi bidrager gerne med sparring og hjælp i forhold til fondsansøgninger eller udvikling af skræddersyede evalueringsdesigns, som passer til netop de ønsker og vidensinteresser, som kendetegner dit projekt.

Så har du en god idé til et projekt, ønsker du hjælp og sparring til en fondsansøgning, eller er du på udkig efter en kompetent evaluator,  så ring eller skriv til os!

Vi byder meget gerne på en uforpligtende kop kaffe og en god snak om, hvordan vi bedst kan bidrage til at realisere og dokumentere netop dit projekt.

Ring til os på tlf. 33 91 77 78 eller skriv til os på kontakt@alsresearch.dk