Ny podcast om diskrimination af etniske minoriteter på arbejdsmarkedet

Selam Mahdi fik gang på gang afslag, indtil hun tog sagen i egen hånd og skiftede navn til Ava Berg. Og pludselig scorede hun drømmejobbet.

I den helt nye podcastserie “Jeg er brun – ansæt mig” fortæller en række borgere med etnisk minoritetsbaggrund om deres erfaringer med diskrimination på det danske arbejdsmarked. Første afsnit er ude i dag, og vi glæder os til at dele de næste med jer!

Fortællingerne er virkelig en øjenåbner, i forhold til hvilke udfordringer man kan blive mødt med som jobsøgende med minoritetsetnisk baggrund.

Podcasten er udgivet af Foreningen Lige Adgang i samarbejde med Københavns Kommune og Als Research og er produceret af podcastbureauet hearHEAR. Podcasten er en del af indsatsen En By af Talenter, som har til formål at bekæmpe ubevidst diskrimination på det københavnske arbejdsmarked.

Ny podcast om diskrimination af etniske minoriteter på arbejdsmarkedet