Metodestærke praktikanter til forårssemestret 2024

Hvordan kan man skabe bedre levevilkår for minoritetsetniske LGBT+personer? Kan frivillige netværkspersoner være en afgørende faktor for en vellykket integration af minoritetsetniske borgere? Og kan et helskoleprogram bekæmpe mobning i grundskolen?  

Det er nogle af de spørgsmål, vi hos Als Research har arbejdet med den seneste tid. Nu søger vi praktikanter til foråret 2024, som har mod på at indgå i et dynamisk og kreativt arbejdsmiljø med faglige dybde.

Et praktikforløb hos Als Research er for universitetsstuderende, som har lyst til at sætte deres akademiske kompetencer i spil på arbejdsmarkedet. Praktikstillingen er for dig, som kan fordybe dig i baggrundsresearch, udarbejde undersøgelsesdesigns samt indsamle og analysere data om og med forskellige målgrupper og aktører. Som praktikant hos os, vil du få en bred vifte af opgaver, som matcher dine kompetencer og indeholder alt fra tilbudsskrivning på nye projekter, dataindsamling og databearbejdning til aflevering af afsluttende projektrapporter. Vores praktikanter arbejder med både metodiske og analytiske projektopgaver, og praktikopholdet giver dig derfor et indblik i, hvordan et fremtidigt arbejdsliv kan se ud.

Als Research er en forsknings- og analysevirksomhed med speciale inden for det sociale område, herunder vidensfelterne integration, ligestilling, uddannelse og beskæftigelse samt børn og unge. Vi samarbejder med en lang række organisationer, instanser og aktører og laver forskningsbaserede undersøgelser, evalueringer, rådgivning, kurser og kampagner. Vi er en mindre arbejdsplads med plads til faglig og personlig forskellighed, og hvor det sociale fællesskab vægtes højt. Vores arbejdsfællesskab er derfor også præget af åbenhed, humor og tæt samarbejde.

Vi søger dygtige studerende, der:

  • Er stærke metodikere inden for kvantitativt og/eller kvalitativt analysearbejde – er du god til metodeværktøjer som STATA, R eller NVIVO er det en fordel.
  • Er skarpe formidlere, som kan skrive og formidle tydeligt og præcist og har sans for forskellige formidlingsformater og -målgrupper.
  • Er initiativrige og udadvendte og kan arbejde selvstændigt med at løse forskellige typer af opgaver.
  • Er i gang med en samfundsvidenskabelig eller humanistisk videregående uddannelse som f.eks. Sociologi, Statskundskab eller Antropologi.
    Det kan også være, du læser noget helt fjerde; vi hører rigtig gerne, hvordan det, du har lært, kan bruges hos os. Erfaring med et eller flere af vores arbejdsområder er selvfølgelig en fordel.

Praktisk:

  • Praktikopholdet er på 37 t/u. Praktikopholdet påbegyndes som udgangspunkt den 1. februar 2024 og afsluttes omkring d. 1. juli 2024
  • Du vil blive aflønnet med 2.500 kr. om måneden. Som praktikant hos Als Research har du også ret til 10 dages ferie, der kan placeres efter aftale.
  • Send din ansøgning, CV og karakterbevis i en samlet PDF til mkj@alsresearch.dk
  • Ansøgningsfristen er onsdag d. 15. november 2023

Vi holder ansættelsessamtaler løbende.

Hos Als Research ønsker vi en mangfoldig arbejdsplads med plads til forskellige profiler, kompetencer og baggrunde. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge stillingen uanset etnicitet, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.

Hvis du har spørgsmål angående praktikopholdet, kan du kontakte vores praktikansvarlige konsulent, Mia, på mkj@alsresearch.dk. Du kan også ringe på tlf. 33917778 og tale med en af vores nuværende praktikanter, Sara, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Derudover kan du få mere viden om vores arbejdsplads på vores sociale medier Instagram og Linkedin.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Metodestærke praktikanter til forårssemestret 2024