Undervisning & rådgivning

Hos Als Research tilrettelægger vi både undervisning og rådgivning, så vores partnere kan opnå større indsigt i deres arbejde og får mulighed for at bruge erfaringer og viden aktivt.

Formatet kan være alt fra to timers emnespecifikke foredrag til tankevækkende inspirations- og erfaringsoplæg, eller SWOT-workshops og længerevarende undervisningsforløb. Temaer og indhold har deres udspring i praksis og i erfaring. Vores formidlings- og undervisningsarbejde handler om lige dele viden og refleksion, og det vigtigste formål er at give vores kunder og samarbejdspartnere indsigt, udblik og redskaber, samt mod og lyst til at tænke anderledes over deres egen praksis.

Det er vigtigt, at vi tør at stille spørgsmål, og at vi har mod til at tage hul på de problemstillinger, som kan være fristende at gå udenom. Vi skal turde tale om de udfordringer, der opstår i det sociale, uanset hvor små eller store de kan være –  f.eks. mellem offentlige instanser og minoriteter eller mellem børn og deres forældre.

Som rådgivere fungerer vi som sparringspartnere og idéudviklere for kunder med behov for baggrunds- eller specialviden inden for integrations-, udsatte-, sundheds- og uddannelsesområderne.

Undervisning & rådgivning

Mangler du undervisning eller rådgivning til at videreudvikle dit projekt?

Så vil vi gerne mødes til en kop kaffe!

I Als Research er vi altid interesserede i at høre om nye projektidéer. Vi har mange års erfaring med idé- og projektudvikling, og vi bidrager gerne med sparring og hjælp i forhold til fondsansøgninger eller udvikling af skræddersyede evalueringsdesigns, som passer til netop de ønsker og vidensinteresser, som kendetegner dit projekt.

Så har du en god idé til et projekt, ønsker du hjælp og sparring til en fondsansøgning, eller er du på udkig efter en kompetent evaluator,  så ring eller skriv til os!

Vi byder meget gerne på en uforpligtende kop kaffe og en god snak om, hvordan vi bedst kan bidrage til at realisere og dokumentere netop dit projekt.

Ring til os på tlf. 33 91 77 78 eller skriv til os på kontakt@alsresearch.dk