Als Research søger observatører

Stillingsopslaget er udløbet d. 25/10/22

Har du praktisk erfaring med kvalitativ dataindsamling såsom observationer og interviews, og vil du bidrage til et vigtigt nationalt studie af havnesikkerhed og drukneulykker?

Så er det måske dig, vi søger!

Som en del af en større undersøgelse af sikkerheden i danske havne søger Als Research dygtige studerende til at gennemføre public life observationer og voxpop-interviews ved havnefronten i hhv. Aarhus, Aalborg og København. Observationerne er en del af et stort nationalt studie af havnesikkerhed i Danmark, der skal bidrage til TrygFondens fremtidige arbejde med at forebygge drukneulykker.

Praktisk

  • Dine opgaver indebærer 30 timers observationsarbejde, som er fordelt over fire dage/nætter og finder sted fra torsdag d. 1. december til søndag d. 4. december. Du skal altså kunne afsætte en hel weekend til arbejdet.
  • Vi søger to observatører pr. havn, så du er velkommen til at søge observatørjobbet sammen med en studiekammerat.
  • Det er en fordel, hvis du bor i enten Aarhus, Aalborg eller København, da observationerne ligger tæt pakket hen over en weekendperiode, og der derfor ikke er plads til lang transporttid til og fra observationerne.
  • Observatørjobbet aflønnes med 4500 DKK, svarende til 150 DKK i timen.
  • Der er budget til forplejning i form af aftensmad, kaffe og snacks til observationsdagene.
  • Du vil inden observationsdagene blive forberedt grundigt på dine opgaver.

Vi søger dig

  • Der er fagligt og metodisk stærk og har erfaring med observationsstudier og interviews.
  • Går på mindst fjerde semester på et relevant studie. Det kan være antropologi, sociologi, byplanlægning eller lignende.

Ansøgning

Ansøgningsfristen er tirsdag d. 25. oktober, men send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi ansætter løbende. Husk at skrive hvilken by, du kan arbejde i, og om du søger sammen med en anden. Send din ansøgning (hvor du beskriver dine erfaringer med observationer og interviews) samt eksamensbevis og CV til konsulent Anne Heiberg Goor: ahg@alsresearch.dk

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte praktikant Nanna Hastrup på tlf. +45 25 32 28 12 eller mail: nhc@alsresearch.dk

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.

Als Research søger observatører